ВЕСТИ

ИВАН ИВАНОВИЋ: КОСОВО ЈЕ СРПСКО И ОСТАЋЕ СРПСКО!

Прочитај ми чланак

 

Данас се навршава девет година од самопроглашења тзв. Републике Косово, и стварања једног класичног криминалног протектората у служби Запада, чији је циљ одржавање непрестане кризе и нестабилности не само Републике Србије, већ и целог региона. Као што је познато, СНП НАШИ од свог оснивања па до данас је организовао безброј акција у циљу заштите српских националних интереса, и одбацивању свих једностраних и сепаратистичких аката шиптарских картела и ратних злочинаца који насилним путем владају јужном српском Покрајином.
СНП НАШИ је државотворни покрет и у служби одбране Устава Републике Србије, као највишег правног акта, и у складу са тим Косово и Метохија је за нас Аутономна Покрајина која на основу Устава Републике Србије и у складу са Резолуцијом 1244 Савета безбедности УН, истовремено сагласно Повељи УН ,Хелсиншким завршним актом и осталим општеобавезујућим правним актима, саставни део једне и недељиве територије суверене Републике Србије.
Овим приликом наглашавамо да од дана самопроглашења до данас СНП НАШИ најенергичније одбацују све акте и радње као непостојеће и без било какве правне важности којима се једнострано проглашава независност и институције тзв. Републике Косово, која је зачета на тероризму, прогону и убијању Срба и неалбанског становништва.
17.фебруар,2008.године је болан датум за нас Србе, који симболише огромну неправду према српском народу и свих њених грађана, датум који ће бити забележен у историји човечанства као дан бруталног кршења међународне правде. Са друге стране овај датум треба бити дан јединства српског народа, јер само јединствени се можемо изборити са злом са којима се свакодневно суочавају Срби и други неалбанци у српској јужној покрајини.
Никада нећемо признати окупацију светог Косова и никада се нећемо одрећи наше свете српске земље. Косово је српско и остаће српско!

Back to top button