ВЕСТИ

Иза монтиране анкете “Ко би ратовао за Косово” стоје Сорошеви оперативци!

Прочитај ми чланак
Снп “Наши” презентује јавности да иза монтиране анкете “Ко би ратовао за Косово” стоји Милош Поповић, који је резултате објавио испред Београдског центра за безбедносну политику.
Овај човек се на сајту БЦБП похвалио  својом биографијом [у којој пише да је постдипломске и докторске студије завршио на Централноевропском универзитету у Будимпешти. Оснивач тог Универзитета је амерички филантроп јеврејског порекла Џорџ Сорош.
Занимљиво да је Поповић тамо био и предавач, тј. држао је курс мастер студентима. Али то није једина његова веза са злогласним милијардером, будући да је, како пише у његовој биографији, постао део истраживачког тима БЦБП као стипендиста тинк-тенк програма за развој младих истраживача Фонда за отворено друштво. За неупућене, извршни директор Фонда за отворено друштво је Џорџ Сорош.
Осим тога, једна од истакнутијих чланица БЦБП је и Аурелија Ђан такође дипломац Сорошевог Централноевропског Универзитета у Будимпешти, где је стекла звање „мастера родних студија“. Аурелија је такође стипендиста тинк-тенк програма за развој младих истраживача Фонда за отворено друштво. Како пише у њеној биографији на сајту БЦБП, „истраживачко интересовање је усмерила на род и реформу сектора безбедности, са посебним фокусом на увођење родне перспективе у полицијски рад“. Аурелија је колумниста екстремно либералног интернет портала Пешчаник, а у својим текстовима се претежно бави реформом безбедносног апарата који је, како она сматра, исувише дискриминаторан према женама.
О Аурелијином погледу на приоритете у отклањању недостатака национално-безбедносног апарата Србије доста говори чињеница да је ватрено протестовала због тога што је квалитет мушких чарапа у Војсци Србије изнад квалитета женских чарапа. Осим тога, Аурелија је у јулу прошле године посетила Косово у заједничкој организацији „Визитинг програма“ београдске и приштинске канцеларије Иницијативе младих за људска права, која Косово у својим иницијативама третира као независну државу.
Снп “Наши” већ две недеље воде кампању СОС – Стоп операцији Сорош у којој смо јасно ставили на знање да Фондација за отворено друштво и НВО које се финансирају из фондације Сорош раде на директном урушавању српских институција, и пропагирању независности лажне државе Косово.
Зато ће Снп “Наши” покренути пред уставним судом забрану свих НВО које су финансиране ис Сорош фондова, и које раде против Устава РС.
Информативна служба
Снп “Наши”
Back to top button