ВЕСТИ

Тражимо забрану рада Сорошеве “Фондације за отворено друштво” на територији Србије

Снп “Наши”  у оквиру кампање СОС – Стоп операцији Сорош, поднеће поново захтев Уставном суду за забрану рада Фондације за отворено друштво, Џорџа Сороша.

Снп “Наши” већ годинама у назад скрећу пажњу јавности на против-уставно деловање ове фондације преко које се финансира велики број Невладиних организација – НВО и медија у Србији, а које раде директно против Устава Републике Србије.

Фондација за отворено друштво, и остале НВО које се финансирају из фондова Џорџа Сороша директно су умешане у промоцију лажне државе Косово као независне државе чиме се грубо крши Устав РС.

Такође, преко Фондације за отворено друштво, бројне НВО се мешају у рад српских институција и у унутрашњу политику државе, чији уплив у политику иде толико далеко да отворено подржавају и поједине политичке опције које ће у замену за подршку, испуњавати све њихове захтеве.

Имајући искуства из многих држава, и укључујући бројне доказе, Снп “Наши” ће поново поднети захтев за забрану деловања Фондације за отворено друштво и свих НВО које се финансирају из ових фондова, а које су директно умешане у политички живот Србије и подривање српских институција.

Информативна служба

Снп “Наши”

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker