ВЕСТИ

ИЗНЕНАЂЕЊЕ Паровић сигурица на изборима?!

Прочитај ми чланак

Кладионице су се „добро припремиле за предстојеће председничке изборе”, али изгледа да српски букмејкери очекују и нека изненађења.

Тако је у појединим кладионицама квота да ће Мирослав Паровић из Народног слободарског покрета освојити најмање 100.000 гласова на изборима са 10,00 у року од две недеље пала на 1,50.

То значи да бисте на уложених, рецимо, 1.000 динара, уместо донедавно 10.000, зарадили свега 1.500, односно имали профит од 500 динара. Сам Паровић за „Ало!” каже да је изненађен „падом квоте на њега”.

– Најискреније, нисам неко ко се клади, јер спадам у људе који рационално сагледавају ствари. С друге стране, надам се да ово нешто говори, тако да ајде да кажем да је мој закључак да се вреди кладити на мене. Простије речено, да сам сигурица. Једино ми је жао што, изгледа, неће бити и парламентарних избора, је бисмо онда, ако верујете кладионицама, ушли и у парламент. Очигледно да је српска политичка сцена презрела за нове људе, а ја као најмлађи председнички кандидат представљам те нове људе. Надам се да ћу заиста освојити барем 100.000 гласова – поручио је Паровић.

Ало

Back to top button