ВЕСТИ

СНП НАШИ – Позивамо читав Балкан у фронт против Џорџа Сороша!

Прочитај ми чланак

Пре недељу дана СНП – Наши, покренуо је акцију „Стоп операцији Сорош“, која је наишла на позитивне реакције у српској јавности, али и у читавом региону.

Као што је познато слична акција је покренута и на територији Македоније, што указује да деловање Сорошевих криминалних испостава превазилази националне оквире.

Узрок рађања овог бунта је вишегодишње присуство Сорошевих испостава и агентура које су на све могуће начине радиле на урушавању институција земаља у региону и шире у свету.

У то име позивамо све братске и сестринске организације у земљама Балкана да устану и да се напокон  законским путем стане на крај отвореним непријатељима наших народа и држава. Време је да устану Србија и Балкан у борбу против највеће пошасти која попут канцера разара наше државе. Фондација Сорош и њене НВОиспоставе отворено и без имало срама раде на урушавању држава које нису по вољи Џорџа Сороша, и њихово деловање усмерено је против  интереса грађана читавог Балкана.

СНП Наши, овом приликом позива и све грађане Србије да подрже акцију коју смо покренули у интересу очувања националних интереса, институција и Устава наше земље. Такође позивамо власти Републике Србије да кроз законске оквире донесу забрану рада свих невладиних организација које се финансирају из иностранства, а баве се политичким активностима, у овом случају Сорош Фондације.

Информативна служба

Снп „Наши“

Back to top button