ЗАБАВА

АРАНЂЕЛОВАЦ – Појавио се човек нестао пре 25 година!

Прочитај ми чланак

АРАНЂЕЛОВАЦ – У недељу ујутру, М.П. из Аранђеловца, који је нестао пре тачно двадесет пет година појавио се у граду, и изазвао праву пометњу међу грађанима.

М.П. је нестао пре више од две деценије, када је кренуо у кућним папучама и баде мантилу до оближње продавнице да купи новине, хлеб и млеко. Од тада му се губи сваки траг, и више нико никада није чуо за њега.

Јуче ујутру, М.П. појавио се у граду у истом оделу као и када је отишао. На себи је имао папуче, и баде мантил као и онда када је нестао. Ушао је у исту продавницу у коју је кренуо пре више деценија, купио новине, хлеб и млеко, а затим је кренуо ка својој кући.

Када је отворио брата и ушао у своју кућу, угледао је своју супругу како седи са другим можем и гледа Жикину шареницу. Жена када га је угледала, вриснула је, а затим се онесвестила, а нови муж је истрчао из куће…

За пар минута, читава улица се окупила да види давно несталог комшију, а затим је стигла и полиција која га је привела и саслушала.

После пар сати проведених у полицији, М.П. се вратио кући, и био је врло зачуђен шта се дешава, јер је само кренуо по хлеб, млеко и новине.

По речима комшије Жике Швабића, цео комшилук је у чуду, јер су сви мислили да је М.П. давно умро, али ово је стварно он. Добро се сећам тог баде мантила, ишао је сваког јутра у њему у продавницу. Једино ми није јасно како је он остарио толико, а баде мантил је остао исти, рекао је за Ар Инфо Жика Швабић.

Ар Инфо

Back to top button