ВЕСТИ

СМЕНИТЕ ИХ ВИШЕ – Паралелни војни и полицијски синдикат поново угрожавају безбедност државе!

Прочитај ми чланак

Шачица припадника паралелног Војног и полицијског синдиката поново најављује протест у Београду “како би указали на неповољан социјално – економски положај запослених у безбедоносном систему”.

Међутим ова скупина људи, која се крије иза војног и полицијског синдиката већ пар месеци покушава да изврши дестабилизацију безбедности државе, а све под плаштом борбе за побољшање социјалних права запослених.

Да се очигледно ради о покушају урушавања безбедности државе, сведочи да се на скуповима ова два синдиката појављују прозападни политичари, док на синдикалним Фејсбук профилима, лидери синдиката објављују фотографије са политичарима попут Вука Јеремића, чиме отворено политизују своје протесте,и сврставају се на страну једне политичке опције, уместо да служе народу.

Основно питање које се поставља је, зашто држава толерише овакву бахатост, и очигледне скривене намере лидера синдиката, који желе да изазову немире у Србији.

Држава је дужна да што пре реагује и да коловође ових срамних протеста што пре смени са функија, а тужилаштво би требало да испита њихове везе са западним обавештајним структурама, и испита који су њихови прави циљеви које желе да остваре.

Петар Поповић

 

Back to top button