ВЕСТИ

СНП НАШИ – Бриселски споразум мора бити раскинут!

Прочитај ми чланак

Снп “Наши”  захтева обуставу преговора са “Приштином” и раскидање споразума који су постигнути у Бриселу. Већ пар година Снп “Наши” упозоравали су до каквих ће последица довести његово потписивање, и да је коначни циљ шиптарских сепаратиста и ЕУ да Србија призна лажну државу “Косово”.

Непрекидне уцене које долазе из Брисела, већ готово три  деценије Србију стављају у положај уцењене стране, која ће бити кажњена уколико не буде извршавала све оно што се од ње захтева.

Кулминација такве политике на коју смо упозоравали, видљива је последњих дана, када се од власти у Београду захтева да призна лажну државу “Косову”, иначе Србија неће моћи да постане чланица ЕУ.

Снп “Наши” као једино решење види раскидање свих “бриселских споразума” и враћање питања Косова и Метохије под плашт Савета безбедности  Уједињених нација. Сваки други вид вођења политике и пристајање на уцене ЕУ која се налази пред сломом, било би катастрофално по српски народ и државу.

У времену када се дешавају светски геополитички потреси, и распада се читава империја старе америчке администрације, Србија има историјску шансу да сачува Косово и Метохију, које су многи политичари како наши, а тако и са запада давно видели у оквиру граница “Велике Албаније”.

Информативна служба

Снп “Наши”

Back to top button