ВЕСТИ

МИРОСЛАВ ПАРОВИЋ – Да ли је Јеремић као министар био за НАТО, а сада као кандидат за Русију?!

Прочитај ми чланак

Када у интервјуу датом немачком Шпиглу 14.01.2008. тада министар спољних послова Србије, Вук Јеремић каже како НАТО агресија није била рат против Србије, већ рат против режима Слободана Милошевића, свакоме ко иоле размишља је више него јасно да тај човек није ништа друго до презентер НАТО политике инсталиране у Србији петооктобарским пучом.

Оно што је сада пак новина је да после победе Доналда Трампа у САД сви ти НАТО агитатори облаче руске кошуље да њима прекрију еполете НАТО јуришника како би тиме збунили грађане Србије и на изборима их превели жедне преко воде.

Такође, треба рећи да исте такве НАТО агитаторе имамо и у самој власти где ресусрима ове државе разарају институције система.

Због свега тога, наредни избори су прилика да се Србија покрене у правцу драстично другачијем од онога који је зацртан у дану када је спаљена Народна скупштина. Ми као странка и наш председнички кандидат, Мирослав Паровић пропагираћемо као и увек политику војне и политичке неутралности Србије и инсистираћемо на драстичном раскиду са ДОСовом логиком.

Ми са пуним правом можемо рећи да Тони Блер неће бити ништа у Србији и нико неће моћи да нам „ископа“ раније мишљење по коме је исти тај Блер у ствари „борац за демократију“. Зато су Србији потребни стварно нови људи, а не нови маркетиншки трикови старих кадрова!

Ар Инфо

Back to top button