ПОЛИТИКА

СНП НАШИ – Тражимо забрану сорошевских НВО у Србији!

Прочитај ми чланак

Снп “Наши” захтева од надлежних институција да се што пре у Србији спроведе законски модел идентичан као и у Руској Федерацији и забрани деловање “Фондације за отворено друштво” као и осталих невладиних организација које финансира Џорџ Сорош.

Џорџ Сорош преко своје фондације, као и њених испостава у Србији ради на директном подривању уставног поретка Републике Србије и директно задире у унутрашњу политику наше земље и изборне процесе.

Мрежа невладиних организација која је на платном списку Џорџа Сороша врши притисак на све патриотске политичке опције и појединце који не желе да спроводе разорну сорошевску политику, провлачи их кроз медијско блато, и спроводи прљаве кампање како би им нанели што већу штету у јавности и умањили њихов утицај, док са друге стране постоје оправдане сумње да се поједини кандидати финансирају из поменутог фонда.

Снп “Наши” напомиње да је Фонд за отворено друштво, умешан и у крваве протесте и сукобе, укључујући и САД, и то се махом дешава ако кандидат или политичка опција која победи није под шапом Џорџа Сороша.

Време је да коначно и у Србији надлежни органи преиспитају рад ове фондације и њених испостава и да им се коначно стане на пут у противуставном деловању.

Информативна служба

Снп “Наши”

Back to top button