ВЕСТИ

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ИЗВЕСНИ: Ево када Србија бира!

Ванредни парламентарни избори нас чекају почетком 2018.!

Наиме, како „Ало!“ сазнаје из добро обавештених извора, постоји велика шанса да ванредни парламентарни избори буду одржани када и редовни градски избори у Београду, почетком 2018!

Као што је наш лист писао, председнички избори ће највероватније бити одржани у априлу, а биће одржани и локални у појединим местима у Војводини, где су већ сада распуштени одбори, док ће ванредни парламентарни избори бити одржани следеће године.
– Готово је сигурно да парламентарних избора ове године неће бити, имаћемо редовне председничке, а након њих доћи ће до прекомпоновања Владе. Премијер и лидер СНС-а Александар Вучић ће бити приморан да уђе у трку за шефа државе да би на тај начин осигурао победу владајуће коалиције у првом кругу и заиста неће бити потребе за одржавањем ванредних парламентарних избора. Међутим, реално је да ће таква влада пожелети да после неколико месеци рада провери поверење које ужива међу грађанима, а како би се смањили трошкови, ти избори биће одржани заједно са онима за градоначелника Београда, који су такође веома важни – наводи наш извор.

И политички аналитичар Драгомир Анђелковић спајање ванредних парламентарних избора са београдским види као веома могућу опцију.

– Мени у овом моменту не делује реално да ће бити ванредних парламентарних избора ове године, али што се тиче следеће године, с обзиром на то да имамо једну велику коалицију, да генерално у друштву постоји велика тензија, увек постоји реална могућност да ванредни парламентарни избори буду расписани. Поготово што би били спојени са тако значајним изборима као што су избори за градаоначелника Београда – каже Анђелковић за „Ало!“.

„Ало!” први најавио!

„Ало!” је још пре недељу дана објавио да нема ништа од ванредних парламентарних избора и да ће ове године грађани бирати само шефа државе. Тада смо одбјавили да Србији предстоји одржавање редовних председничких избора, а да ће након тога доћи до прекомпоновања Владе.

 

Извор: Ало

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker