ЗАБАВА

АРАНЂЕЛОВАЦ – ЛУДИЛО – Оставио 300 000 евра и кућу у наследство мачку!!!

Прочитај ми чланак

Аранђеловац – Град под Букуљом попут муње обишла је вест да је наш суграђанин П.М. оставио у наследство триста хиљада евра и кућу од двеста квадрата свом кућном љубимцу, мачку Пери.

По речима П.М. богатство је стекао  радом од преко три деценије у Америци, и пошто је већ ушао у девету деценију живота, одлучио је да направи тестамент коме ће оставити све оно што је стекао.

Дуго сам размишљао коме да оставим сво своје богатство, и једини избор је био мој мачак Пера, он је увек уз мене, и он ми је једина радост у старости, пошто су моји најрођенији одавно престали да ме обилазе, и чекају када ћу се упокојити како би наследили све што сам годинама стицао, рекао је П.М. за наш портал.

Родбина најављује да ће поднети жалбу против П.М. и да наглашавају да није  нормално да се имовина оставља животињама поред живих сродника, међутим тестамент је изричит да све остаје мачку и то ће бити спроведено у дело, рекао је адвокат Петровић.

Мачак Пера гласно је изјавио једно “мјауууууу” што је значило да је изузетно задовољан шта му је газда преписао у тестаменту.

Ар Инфо

 

 

Back to top button