ВЕСТИ

СНП НАШИ – Ево ко стоји иза протеста војске и полиције!

Прочитај ми чланак

Снп “Наши” у више наврата упозоравао је да иза протеста делова синдиката војске и полиције стоје прозападни политичари и обавештајне службе, а сада се то и потврдило.

Председник “Синдиката Запослених Полиције” Дејан Ђукић, објавио је заједничку фотографију са Вуком Јеремићем, чиме су потврђени наши наводи да иза протеста стоје западне обавештајне службе и њихове политичке марионете.

Наводна синдикална борба за веће плате  је само маска за јавност, и  иза кулиса као свој основни циљ има подривање безбедности Републике Србије.

Снп “Наши” поставља питање како је могуће да су лидери војног и полицијског синдиката и даље у служби и поред тога што су дубоко политизовали синдикате на чијем су челу, и преко њих спроводе акције страних обавештајних служби и раде на подривању државне безбедности.

Надлежни органи дужни су да лица која су на челу ових синдиката што пре законски санкционишу и уклоне са радних места на којима се налазе.

Своје антисрпске политичке циљеве нека спроводе преко НВО које ће им основати Џорџ Сорош, а не преко синдиката војске и полиције обмањајући народ.

Снп “Наши”

Back to top button