ВЕСТИ

НСП кандидује Паровића за председника Србије

Прочитај ми чланак

Народни слободарски покрет саопштио је да креће у кампању за председничке изборе и да ће ће њихов кандидат за председника Србије бити председник Покрета Мирослав Паровић.

„Србија у још једне изборе улази трагично подељена и док власт приказује Швајцарску, неодговорна опозиција приказује и призива Сирију или Украјину у Србији. Иако се не зна ни ко ће уопште бити кандидати на изборима, више је него јасно да ће кампања бити сведена на матрицу ‘УА или УРА Вучић’“ речено је у саопштењу.

Како наводе бивши и актуелни министри, лажни заштитници грађана и једни те исти људи тешко да могу бити део решења и додају да је Паровић истрајан, промишљен и одговоран и да то све скупа препоручује за највише државне функције.

Покрет додаје и да ће у наредних десет дана обавити разговоре „са свим нашим политичким партнерима попут Покрета Заветници, Белоцркванске слободне иницијативе, Владана Глишића и других истакнутих појединаца и политичких организација” како би заједно дефинисали политичку платформу и модел изласка на председничке, али и изборе на другим нивоима уколико буду расписани – преноси Танјуг.

Политика

Back to top button