ВЕСТИ

ЛУДИЛО – Шиптарски терористи подигли споменик Вилијаму Вокеру!

Прочитај ми чланак

Данас у Рачку на Косову и Метохији  уочи 18. годишњице измишљеног масакра у Рачку, шиптарски терористи подигли су споменик  бившем амбасадору Вилијам Вокеру.

Споменик је отворио шиптарски терориста Хашим Тачи, који је и председник лажне државе “Косово”.

Вилијам Вокер је умешан у најгротескнију лаж, исценирани масакр у Рачку, у јануару 1999. године када су Срби оптужени да су убили 45 косовских Албанаца. То што на наводном месту убиства није било крви и што је амбасадор САД-а Вилијам Вокер (у мисији ОЕПС-а) три пута спријечио српског форезничког патолога др Маринковића да истражи мјесто злочина говори у прилог томе да је оправдавање бомбардовања (и инвазије) Србије није била ништа друго него једна Велика лаж.

Амбасадор Вокер је казао медијима да је наводни масакр била „најужаснија ствар који је икада видио“. Нико се није сјетио чињенице да су током његовог мандата у Салвадору (осамдесетих година) „Одреди смрти“ одрубиле главу хиљадама својих жртава. Према свједочењу свештеника Данијела Сантјага, главе су набијане на копља. Вокер је прећутао ова звјерства јер је починиоце тренирала САД и спонзорисала ЦИА.

Ар Инфо

Back to top button