ПОЛИТИКА

ЈОШ НЕ ДЕМАНТУЈУ – Двери и Радуловић иду заједно на изборе!?

Прочитај ми чланак

Амерички амбасадор Кајл Скот интензивно ради на стварању коалиције између Двери Бошка Обрадовића и “Доста је било” Саше Радуловића!
Како су проценили стручњаци око америчког амбасадора, овом сарадњом би свако добио оно што му недостаје да се преваре српски бирачи – Радуловић би уз Обрадовића могао да се “шлепа” као патриота и скине етикету “човека Запада и неолиберала”, док би Бошко стекао додатну наклоност западних кругова и проевропских званичника.
Радуловић би уз Обрадовића могао да се “шлепа” као патриота, док би Бошко стекао наклоност Запада
Портал “Победа”
Припреме за најаву ове, само наизглед неприродне коалиције двојице Скотових миљеника, увелико су почеле: тако је Радуловић своје бираче на новог партнера суптилно “навикавао” твитовима у којима сугерише да су ДЈБ и Двери једине снаге наводно спремне да се одупру Вучићу, пише “Победа” и додаје да је овај пакт, међутим, засметао појединим функционерима Двери:
Коста Чавошки и Мило Ломпар одбијају да чују Бошкове аргументе и обојица су најавили да ће уз још неке патриотски оријентисане интелектуалце такву сарадњу назвати правим именом: издајом. Жустро је на то реаговао и народни посланик Срђан Ного. Он је у крајње непријатној расправи у једном моменту поручио: Бошко, ако идеш са Радуловићем, мене заборави!
Чавошки и Саша Радуловић нису желели да коментаришу ове наводе, док је Бошко Обрадовић поручио да су Вучић и Скот велики пријатељи (!?):
– Њих двојица су заједно подржавали Хилари Клинтон. Сада заједно тугују због њеног пораза. Скот ће ускоро бити смењен. Остало му је само да се исплаче на Вучићевом рамену…

Информер

Back to top button