ДРУШТВО

БУДАЛЕ – Један од писаца “24 минута са Зораном Кесићем” подржао вређање Жељка Обрадовића!

Један од чланова тима Зорана Кесића, и писац за емисију “24 минута са Зораном Кесићем” Марко Дражић, подржао је вулгарно вређање прослављеног српског тренера Жељка Обрадовића.

На утакмици Црвена звезда – Фенербахче, навијачи Звезде брутално су вређали прослављеног српског тренера и певали му “Жељко Турчине, напушиш се к……

Поводом таквог скандирања дао је коментар и новинар Михаило Меденица, а на његову констатацију како је то брука и срамота, и да Обрадовић то није заслужио, Кесићевац и човек који кроз своје писање изражава велику бригу за све друштвене нус појаве пише следеће.

 

Кесићевска схватања нормалног друштва

Марко Дражић – Кесићевац, показао је како у реалности изгледа његов поглед на свет, који је дијаметрално другачији од оног каквог пропагирају кроз емисију 24 часа. Борба за нормално друштво, људска права, очигледно се завршава иза дебелих хонорара које добијају за пљување неподобних личности које нису на платном списку амбасаде САД.

Лажни моралисти, силеџије, хулигани чији се друштвени ангажман простире само до плаћених хонорара су и право огледало друштвеног ангажмана Зорана Кесића, који је очигледно умислио да смо сви остали заиста “будале”, које тако често помиње.

Тако да би читавој екипи 24 часа са З.К. можда најбоље било да се окупе и једни другима ураде управо оно што је оправдавао њихов колега.

Ар Инфо

 

 

 

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker