ВЕСТИ

СКАНДАЛ – Антифа Анархисти уништили мурал Косово је Србија!

Прочитај ми чланак
У Божићној ноћи око 2 ујутру, док су сви Срби спавали, наког у кругу породице весело прослављеног најадоснијег хришћанског празника, на -15 под окриљем мрака, и сабласно пустих улица, опскурна група безбожника-анархиста је наружило мурал Путина и Трампа – Косово је Србија.
Анархисти су вандалски ишарали уметничко дело. Преко лица двојице председника су посуте црна и црвена (анархистичке) боје.
Прецртан је слоган: Kosovo is Serbia. Такође је прецртан и на ћирилици натпис: Србија.
Бочно од ликова је написано латиницом: Генерација без нација. Без нација боље се живи. Fuck Tramp. Fuck Putin. Анархистичко: А
Згрожени мучким ноћним нападом, у маниру џигадиста, који су широм Босне и Косова, своје нападе управо вршили на најсветије православне празнике, комшилук се прво јутро организовао, и по минусу, радном акцијом успео да санира нанесену штету и поправи мурале, прекречи скарсдне натписе.
Вандализам сорошевих екстремиста, никада неће бити јачи од љубави народа према отаџбини.
Ненародни насилници којима смета: Косово је Србија, само и могу мучки на празнике да нападају, док је поштен свет у својим кућама са породицама.
Антисрпски екстремисти извели су напад, против лика два српском народу омиљена председника, и против слогана, који је и у самом уставу, као и у срцу сваког Србина.
Јавност апелује да надлежне институције реагују и пронађу починитеље вандалско-хулиганског екстремизма.
Док мештани Фонтане најављују народне страже, како би предупредили да се било шта слично понови.
Косово је Србија, ово је Србија! Поручује велики број окупљених огорчених житеља Новобеоградског насеља Фонтана.
Ар Инфо
Back to top button