ВЕСТИ

САНДА И ВУКАДИНОВИЋ – Играчи Вука Јеремића

Прочитај ми чланак

Што се више приближавају председнички избори све више се открива ко је ко на српској политичкој сцени. Оно што је евидентно то је да ће као подршка Вуку Јеремићу који планира да се кандидује за председника Србијe бити дојучерашњи кадрови ДСС-а, Ђорђе Вукадиновић и Санда Рашковић Ивић.

Санда и Вукадиновић по избацивању из ДСС-а, најавили су оснивање национално-демократског покрета “За спас Србије”, који ће се такође наћи на листи Вука Јеремића и за парламентарне изборе уколико буду расписани заједно са председничким.

Очигледно је да пакт Санде и Вукадиновића са Вуком Јеремићем постоји годинама. Портал НСПМ који је у власништву Вукадиновића здушно је помаган од стране Вука Јеремића, али и ДС-а а време њихове владавине, исто важи и за Санду Рашковић која је у време ДС-а била амбасадор у Италији у периоду од 2008. до 2011. године.

Избори ће бити својеврстан лакмус папир који ће показати ко су све спавачи Вука Јеремића и ко је спреман да прода веру за вечеру и ко се крије иза лажног патриотизма.

Ар Инфо

 

Back to top button