ВЕСТИ

ЛАЖИРАНА ИЗЛОЖБА ВОЈНОГ СИНДИКАТА – Представили фотографије из времена владавине ДС

Прочитај ми чланак

На протесту педесетак чланова Војног синдиката који је одржан данас у 12 часова испред Владе Србије одржана је изложба фотографија о “катастрофалном” стању у ком ради српска војска и полиција, међутим оно што је прећутано то је да су фотографије направљене за време владавине ДС-а.

Најупечатљивије фотографије су завејаних полицијских кола и полицајца који их гура, али оно што је прећутано је да фотографија није направљена ове године, јер снега још није било, већ за време владавине ДС-а.

Оно што је још битније, Војни синдикат започео је протесте због “маих плата”, али после осуде јавности због овог чина, прича око разлога протеста драстично је промењена, и крнеуло се са обмањивањем јавности да су протести започели због лоших услова рада у војсци и полицији.

Војни синдикат, никада није изашао на протесте када су им слали колеге у Хаг, пензионисали због учешћа у рату, када је извршен мартовски погром на КиМ, или због сарадње са НАТО, што чини велику срамоту за организаторе протеста који су изашли на улице искључиво због личног интереса.

Узимајући у обзир да се на протестима појављују и политичке структуре блиске амбасади САД, све говори да неко озбиљно жели да угрози безбедност Републике Србије, и унесе хаос у безбедоносне структуре.

Ар Инфо

 

Back to top button