ВЕСТИПОЛИТИКА

ПОСЛАНИК ШОКИРАО СКУПШТИНУ СРБИЈЕ: Трују нас из ваздуха, деца нам болесна, а ви ћутите?! (ВИДЕО)

Прочитај ми чланак

Посланик Српске радикалне странке Јово Остојић данас је на седници скупштинског Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације изнео тврдње да западне земље трују Србију из авиона. Остојић је говорио о тзв. “кемтрејлсу” односно траговима који остају на небу иза авиона за које многи верују да је реч о системском тровању људи.

– Oтрови којима нас сваки дан запрашују из ваздуха! Због чега је то прескочено у Скупштини да нико неће да каже ни једну реч. Зар ми не видимо да изнад Београда, изнад наше државе Србије, лете на стотине авиона и просипају одређене хемикалије. Не да трују само њиве, оранице и храну коју једемо него трују и нас. И после бомбардовања које је било и овај додатак, све више нашег народа побољева од рака – рекао је Остојић.

Он је рекао да нико не може да га убеди да то нема утицаја и затражио од посланика да се утврди зашто неко сипа отров по Србији.

– Ко може да плати здравље наших грађана које они свакодневно трују? Погледајте кад је ведро време небо изнад Београда се не види! Ко је то потписао, ко је ударио потпис и печат да то може да се ради? Немојте то да прескачете, то нема смисла! – објаснио је Остојић још једном тражећи да се утврди ко је потписао да авиони бацају отров по Србији.

– Зар не можемо да урадимо ништа без запада? – упитао је он.

Он је упитао због чега је све више људи у Србији оболело од рака.

Остојић је изразио уверење да је оно што се ради Србији из ваздуха у сврху повећања броја оболелих од рака. Он је поставио питање премијеру Александру Вучићу и председнику Томиславу Николићу, као и стручњацима, да проговоре о запрашивању из ваздуха.

Oстојић је изнео тврдњу да  се Србија највише запрашује када сазревају пољопривредне културе док је зими број таквих летова мањи. Oн је рекао са су Срби “заморчићи” САД и ЕУ на којима се врше експерименти.

– Тражим као човек који има и децу и унучад, у име све деце Србије и свих грађана Србије, да се то изнесе пред Скупштину и да се да одговор – рекао је Остојић.

– Немојмо да дозволимо да нас трују, видите да се  све мање деце рађа и да се многа рађају болесна – додао је Остојић али режимски посланици нису хтели да одговоре на његова питања због чега је напустио седницу Одбора.

Извор: Правда

Back to top button