ВЕСТИПОЛИТИКА

КО СТОЈИ ИЗА ПРОЈЕКТА САНДА – ВУКАДИНОВИЋ?

Прочитај ми чланак

Из медија смо сазнали да самостални посланици који су искључени из Демократске странке Србије, а које предводе Санда Рашковић Ивић и Ђорђе Вукадиновић оснивају нови политички покрет.

Вукадиновић је на конференцији за медије изјавио да су донели такву одлуку како би се чуо глас “аутентичне националне и демократске опозиције”, како у скупштини тако и у јавности. СНП “Наши” јавно постављају питање најуреним члановима ДСС-а, ко стоји иза тог пројекта у виду новог политичког покрета, и зашто ако им је СПД (Двери) савезник, нису пришли њима него су се одлучили за самостално деловање као нови покрет?

По којим критеријумима би баш тај покрет био “аутентично националан и демократски”?

Ми разумемо да је једна опозициона организација опонент власти и да као таква настоји својим деловањем да преузме власт. Међутим исто сматрамо из моралних принципа да се против власти не може ићи са сваким. Плашимо се да овај сурогат од покрета у настанку иза кога очигледно стоји Запад је спреман да уђе у савез са свима како би радио против интереса српског народа.

Нека нам бивша лидерка ДСС-а објасни како није гадљива на савез са осталим политичким партијама које се отворено залажу за Србију у НАТО, за Србију у ЕУ, за Србију у понижавајућем положају. Како то, да данас ради све против чега се јасно залагала и “борила” у предизборној кампањи?

Питамо отворено Вукадиновића и Санду као “патриоте” како могу за једним столом, по бинама, трибинама и коктелима , да седе и стоје са највећим националним штеточинама, и људима који су Србију економски и национално завили у црно попут Тадића, Јовановића, Јеремића, Јанковића и многих дугих чије је место на историјском и политичком сметлишту.

СНП “Наши” позивају све патриоте Србије да не наседају на трикове лажних српских националиста којима је очигледно једини задатак да разарају традиционално јак српски нацинално-патриотски корпус, користећи га за једнократну употребу као бирачко тело.

Зар није довољно понижавајуће недавно друговање Бошка Обрадовића са прикривеним усташом Пернаром, кога је лично позвао да буде гост српског парламента и тиме ударио шамар свим гласачима Двери и нарушио достојанство и углед ове институције.

Зар из дана у дан нисмо сведоци радикалне промене курса политике Двери и трансформације тог покрета из предизборно националне организације у мутант варијанту другосрбијанске грађанске организације?

У прилогу овог саопштења су и фотографије на којима се налазе лажне српске патриоте, па нека грађанима Србије управо та господа објасне о чему се овде ради, које су им крајње намере и циљеви у будућности и ко стоји иза овог политичког циркуса.

Информативна служба

Снп “Наши”

Back to top button