ВЕСТИПОЛИТИКА

СНП НАШИ – ВРАТИТЕ ПРОФУ У ШКОЛУ!

Прочитај ми чланак

СНП “Наши” најоштрије осуђује одлуку надлежних просветних органа поводом отпуштања професора српског језика Четрнаесте београдске гимназије, Владимира Милојевића.

Разлози наведени у медијима због чега је професор Милојевић остао без лиценце уједно и права на рад, нису довољни ни веродостојни, да би уопште била изречена таква санкција. Поступак професора Милојевића када су два наведена ученика у питању су сасвим исправна.

Морамо имати у виду да у данашње време позив просветних радника није поштован од стране ученика али ни њихових родитеља. За овај немили догађај сматрамо да одговорност сносе родитељи ова два ученика, јер у школу нису понели основно елементарно васпитање које се носи из куће.

Повратком професора Милојевића на радно место, биће значајан допринос државе да се поврати увелико изгубљен ауторитет просветних радника уопште.

Уједно најоштрије осуђујемо репрезентативне синдикате просветних радника што нису стали иза човека који живи од свог рада, а сигурни смо да професор Милојевић савесно и одговорно ради свој посао.

Захтевамо да се у најкраћем року професор Владимир Милојевић врати на радно место.

Информативна служба

Снп “Наши”

Back to top button