АРАНЂЕЛОВШТИНЕВЕСТИ

Концерт у ФАН клубу у Аранђеловцу – 16. децембар 2016 – бендови Синк, Ирвас уз подршку Младена Цицовића Цилета

Прочитај ми чланак

Обавештавамо заинтересоване да ће у петак 16.децембара 2016. године у ФАН клубу у Аранђеловцу наступити београдски бендови Синк и Ирвас уз подршку локалног аутора Младена Цицовића Цилета. Почетак свирке најављен је за 22:00 часова, а улаз је слободан.

Бенд „Ирвас” је настао крајем новембра 2015. године у Земуну, а основала су га неколицина познаника и музичких ентузијаста. Само после месец дана постојања бенд је објавио демо издање под називом Маде оф Лигхт на коме је било пет нумера. Од почетка 2016. године бенд је имао око четрдесет наступа у региону, како на фестивалским догађајима, тако и на разним телевизијским и радио станицама. Бенд „Ирвас” је освојио прво место на “Сиоуx Демо” фестивалу, а по избору жирија освајају треће место на “Бунт Роцк” фестивалу. Бенд активно ради на свом првом албуму а недавно је објавио и спот за песму “Лигхт Рецеивер”.

Београдска група Синк наставља актвино промоцију својих нових и старих песама. Бенд је до сада објавио један албум под називом “Све што нисам ја” 2014. године ,а тренутно је у фази снимања свог другог албума чије издање се очекује почетком следеће године. У овој години Синк је посетио велики број градова у Србији и појавио се на неколико значајних фестивала, а у међувремену су објављене две нове песме, под називима “Долмен” и “Ниоба”, снимљене за време ливе сессиона у новосадском Студију М. Синк је победник Гитаријаде Војводине одржане 2015. године у Кисачу.

Младен Цицовић Циле је аранђеловачки музичар и песник познат публици по раду у бендовима Зеро Дамаге и Нема Летта. Циле је издао две збирке поезије, “Испред очију – Иза очију” – књигу интересантних корица и назива, замишљену тако да се чита са две стране, показујући да је без лица и наличја, као и збирку песама “Семенка пије све”. Тренутно наступа самостално изводећи своје популарне песме уз акустичну гитару.

АР Инфо

Back to top button