ПОЛИТИКА

СНП НАШИ ПОДРЖАЛИ АУСТРИЈСКУ ДЕСНИЦУ – Срби гласајте за Хофера!

Прочитај ми чланак

Саопштење Снп “Наши” које преносимо у целости.

Снп “Наши” позивају све Србе који имају држављанство Аустрије да на председничким изборима  који ће бити 4. децембра свој глас дају Норберту Хоферу из Слободарске партије Аустрије.

Слободарска партија Аустрије увек је заузимала просрпске ставове, од подржавања референдума у Републици Српској, до тога да је увек  била против независности Косова и Метохије,
Ако узмемо у обзир да је председнички кандидат Хофер рекао да је увођење санкција Русији потпуно погрешни пут којим се иде, и да ће се трудити да поправи односе Беча према Москви, можемо рећи да Србија ускоро на месту председника Аустрије може добити великог савезника.
И сам председник Слободарске партије Аустрије Хајнц Кристијан Штрахе рекао је да рачуна на глас Срба у борби против исламизације, и да као странка подржавају Европу на темељима Хришћанства.
Снп “Наши” у то име, позивају све Србе са правом гласа у Аустрији да свој глас повере осведоченом пријатељу Србије и политичкој опцији која никада није била против нас, већ нас је увек узимала у заштиту.
Ар Инфо
Back to top button