ВЕСТИПОЛИТИКА

СНП НАШИ – Саша Јанковић је марионета запада, и треба да буде у затвору због убиства!

Прочитај ми чланак

Саопштење Снп “Наши” које је стигло на адресу наше редакције и које вам преносимо у целости.

Снп „Наши“ упозорава јавност да је апел сто јавних личности „заштитнику грађана“ Саши Јанковићу да се кандидује на предстојећим председничким изборима више него скандалозан.

 

Саша Јанковић је кроз свој рад показао апсолутну острашћеност и диктаторски однос према свима који нису грађанска политичка опција.Током својег мандата „заштитника грађана“ никада објективно није сагледавао ситуацију, већ је увек стајао на страну политичких опција и организација које су помагане са запада.

Снп „Наши“ у више наврата налазили су се на удару „заштитника грађанске опције“ , и то  када би смо указивали на финансирање НВО сектора са запада и њихово против-уставно деловање, и у тим моментима увек би се оглашавао Саша Јанковић и нападао наш покрет, уместо оних који су прекршили закон.

О пристрасности Саше Јанковића, најбоље говори ко је потписао „апел“ у којем се тражи његова кандидатура.

Самозвана елита, која не види даље од круга двојке, и која на унутрашњост Србије и обичне грађане гледа са гађењем, и коју је Саша Јанковић годинама штитио и држао под стакленим звоном, сада жели да има и свог председничког кандидата који ће без поговора извршавати све задатке.

Очигледно је да западне обавештајне службе желе да на место председника поставе човека који ће се обрачунати са свим националним опцијама, и који ће без икаквог размишљања увести Србију у диктатуру, под контролом запада.

Саша Јанковић се показао као човек који је идеалан за ту функцију, и који ће без размишљања започети хајку на све који се на залажу за улазак Србије у ЕУ, независност Косова, и сарадњу са Русијом.

Снп „Наши“ поручују да је Србија правна држава, Саша Јанковић би требао да буде у затвору, због убиства у његовом стану 1993. године и које је заташкано, а не кандидат за председника Србије.

Информативна служба

Снп „Наши“

Back to top button