ДРУШТВО

ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ ЦИА – Саша Јанковић

Прочитај ми чланак
Саша Јанковић, у јавности познат као “заштитник грађана” највероватније ће бити заједнички кандидат “еурофанатика и кругодвојкаша” за председника Србије. Данас је објављена листа од “сто јавних личности” које су потписале “апел” да се Јанковић кандидује на предстојећим председничким изборима.
ivan-ivanovic-snp-nasi-fb1
Пише – Иван Ивановић
Оно што је мени лично интересантно је ко се све налази на тој листи. И гле чуда, потписници овог апела су мање више исти људи који се налазе на чувеној листи “СРБОМРЗАЦА” коју је саставио Снп “Наши” , односно моја маленкост.
Питате се шта нам то говори?
За оне који не знају, на нашој листи се налазе јавне личности које су својим јавним радом и друштвеним ангажманом показале да отворено делују против сопствене државе, почевши од представљања међународној и домаћој јавности (наравно за новац) да су Срби ратни злочинци, силоватељи, зликовци,  па све до јавне промоције ЛГБТ пропаганде и рада за шиптарске лобистичке групе у промоцији независности Косова и Метохије.
Зашто баш ова скупина подржава кандидатуру Саше Јанковића на место председника Србије, мени је сасвим јасно.
Саша Јанковић кроз свој рад “заштитника грађана” био је све осим тога.
Јанковић је у правом смислу био заштиник “грађанске политичке опције”, и жестоки прогонитељ и ЕУ инквизитор свих националних политичких опција и њихових лидера.
Тако да сам се на његовом удару често и сам налазио, као и Снп “Наши” којих сам председник. Наш први сусрет био је на “Уставнoм суду” када је Демократска странка покушала да нас забрани, и тада је Јанковић изнео низ неистина о нама, које су ишле толико далеко да је тражио нашу забрану на основу наше идеолошке опредељености против учлањења Србије у ЕУ, а не на основу кривичних дела (којих није било), и тада смо пред Уставним судом, наравно ослобођени.
Даљи сусрети Јанковића и моје маленкости, нису били ништа бољи. Господин заштитник сорошевских НВО се искључиво оглашавао када би Снп “Наши” говорили о њиховом финансирању или о њиховом противуставном деловању, међутим када је из тих истих НВО долазио позив на линч чланова нашег покрета и мене лично, Јанковић је говорио како он ту не може ништа да учини, и да није његов посао да се меша.
Логично питање које се поставља је, да ли човек који је јасно идеолошки опредељен и форматиран као мешавина сорошевско, Циа, евроунијатске политичке сплачине која подржава све антисрпске опције, може да буде председнички кандидат који је представљан као некаква спасоносна опција? На ово питање постоји само један одговор, који наравно гласи НЕ.
Саша Јанковић не само да није никаква политичка алтернатива, већ је оличење свега онога против чега се сваки частан човек бори.
Његова кандидатура подржана од личности са списка значи следеће.
Ако мрзите Србију, ако желите да будете ратни злочинци и да вас читав свет осуђује, ако желите да поклоните Косово и Метохију шиптарском нарко картелу, ако желите да Наташа Кандић буде министар правде, а Соња Бисерко министар културе, ако више волите Америку од Србије, или да прођете некажњено за убиство пријатеља попут Саше Јанковића, онда ћете сигурно гласати за њега.
Ар Инфо
Back to top button