ДРУШТВО

ЛИМОНОВ: Не долазе исламски мигранти код Меркелове да раде већ да – покоре и Немачку и Европу!

Прочитај ми чланак

Пише: Едуард ЛИМОНОВ

Они имају много нерашчишћених рачуна и са Европом, коју називају „Рим“, и са САД, које су за њих такође „Рим“, а корени су исти: кланица у Орланду је само један пример (сврставам и рат америчких црнаца против белих полицајацау исту категорију, у ЊИХОВ рат против „Рима“.

Али, уз одређене ситне разлике,

Демаскиравши и лјудска права, разоткривши освајачку природу „ратова за заштиту лјудских права“, а то су ратови у Ираку и Либији, бивши дивлјаци су се упутили у Европу. И уопште не да би се запослили у европским фабрикама, већ са цилјем да освоје Европу, да поробе њене жителје

Пошто је најјача манифестација креативне верске и културне снаге бивших „дивљака“ Ислам, природно је што је Ислам постао њихово знамење, а Алах њихов Бог и политички вожд. Шта, зар то нисте очекивали?

БИВШИ колонијални народи упутили су у 21. веку изазов својим бившим колонизаторима.

Ево само неколико последњих крвавих напада у Француској: масакр у „Шарли Ебдоу“, „Батаклан“, Ница, сада су недавно у завичају председника Француске Оланда, у градићу северно од Руана, заклали свештеника и малтене пререзали грло монахињи.

А у Немачкој: сексуално дивлјање у Келну, напад у возу младог Авганистанца секиром и ножем на путнике, убијање деце и школараца у Минхену, убиство жене мачетом…

Они имају много нерашчишћених рачуна и са Европом, коју називају „Рим“, и са САД, које су за њих такође „Рим“, а корени су исти: кланица у Орланду је само један пример. (Ја лично сврставам и рат америчких црнаца против белих полицајаца у исту категорију, у НјИХОВ рат против „Рима“. Али, уз одређене ситне разлике).

Све ово није почело јуче. Нјихов рат је почео знатно раније. Можда још 11. септембра 2001. године, нападом самоубица на куле-близнакиње Светског трговинског центра у Нјујорку.

Затим је био прекид у њиховим војним дејствима, тачније, било је мањих дејстава од грандиозног напада на куле-близнакиње, али пошто су била мања, нису успела да уђу у Историју.

Они су до 2013. јасно артикулисали своје понашање.

Један од њихових првих напада у Европи догодио се 2013. године. Било је то убиство војника у лондонској општини Вулиџ.

Војник је ходао улицом. Нјега су ножевима и секирама напала двојица имиграната из Нигерије.

„Морамо да се боримо против њих исто онако како се они боре против нас! Око за око, зуб за зуб!“ — викала су та двојица.

Један од Нигеријаца — Мајкл Адеболаџо (28 година) намеравао је да приступи „филијали“ Ал Каиде у Сомалији – Аш Шабабу.

Исламска држава је рођена исте године, у Ираку, у кћеринским војним одредима Ал Каиде. Бин Ладенови официри су изненада почели да очекују долазак Махдија (Месије).
Они имају много нерашчишћених рачуна са „Римом“, а када испоставлјају рачун – започињу од крсташких ратова. Тада је Европа послала вишак свог становништва на Блиски Исток под изговором да ослобађа Гроб Господњи.

Много тога је нејасног и мутног када је у питању Гроб Господњи, али да су крсташи покушали да колонизују и населе Блиски Исток – то је историјска чињеница.

На територијама које су освојили крсташи, а које се данас налазе у оквиру Сирије, Либана, Израела и Турске, формирало се Јерусалимско кралјевство и мноштво грофовија.

Моћне сачуване тврђаве крсташа још увек подсећају на та времена.

Крсташи су 1204. освојили православни Константинополј, окупавши га у крви, и њихово Латинско царство постојало је неко време.

Муслимани су издржали притисак европских освајача. Затим је Колумбо открио Америку 1492-те, и вишкови европског становништва су уз мање напоре лако освојили обе Америке и населили се тамо.

Енглези су са алкохоличарским бесом, својственим том народу, поред Северне Америке и Канаде, освојили такође и Индију и Аустралију и тако створили у то време највећу Империју на планети.

У 16. и 17. веку Европлјани су изводили своја освајања под знаком крста — христијанизације пагана и иновераца. У 19-том, уместо крста или поред њега, цилј је била цивилизаторска мисија — „дивлјацима“ су носили добра цивилизације.

У другој половини 20-тог века „дивлјаци“ су почели да се ослобађају јарма непозваних цивилизатора.

Колонијаллизам је био демаскиран, дискредитован, застарео, па су најновије методе контроле над планетом постала „лјудска права“, која снажно пропагирају Европлјани и њихове спејс-колоније (то јест територије с којих је потпуно истерано домородачко становништво, најчешће путем геноцида).

мигранти-терористи-дзихадисти-исил-ислам-600×375

У 21. веку бивши колонијални народи упутили су заиста изазов својим бившим колонизаторима.

Демаскиравши и лјудска права, разоткривши освајачку природу „ратова за заштиту лјудских права“, а то су ратови у Ираку и Либији, бивши дивлјаци су се упутили у Европу. И уопште не да би се запослили у европским фабрикама, већ са цилјем да освоје Европу, да поробе њене жителје.

Пошто је најјача манифестација креативне верске и културне снаге бивших „дивлјака“ Ислам, природно је што је Ислам постао њихово знамење, а Алах њихов Бог и политички вожд.

То се могло очекивати.

Шта, зар и ви нисте очекивали?
(Факти)

Back to top button