ВЕСТИ

НЕША СЛИНА И ИЗМИШЉЕНИ АТЕНТАТОРИ – Неки грађанин случајно пронашао напуштено оружје у шуми

Прочитај ми чланак

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић објаснио је како је полиција дошла до сазнања да је у близини куће Александра вучића у Јајинцима пронађено оружје.

Стефановић је рекао да је веома забринут за Вучићеву безбедност, наводећи да је он пребачен на безбедну локацију.

Министар је новинарима рекао да је један грађанин видео “да се нешто сумњиво дешава” у шуми и обавестио полицију. Полиција је затим на лицу места, како је рекао Стефановић, пронашла одређену количини оружја, између осталог и једну зољу која може, како је рекао, да пробије блинидирано возило.

– Информацију је полиција добила од грађана који су наишли на делимично масикирано наоружање које се налазило на око 30 метара увучено у шуму… Након тога је настао увиђај, рекао је Стефановић.

Прочитај: Вучићева омиљена девојка за намештање афера обишла бомбе

Поред зоље, пронађено је више ручних бомби и већа количина муниције за аутоматску пушку и за снајпер.

Дакле, (измишљени) атентатор на Вучића оставио је своје оружје у шуми у близини Вучићеве куће да би га неки неименовани грађанин открио!

Министар Стефановић је такође изразио забринутост што се тема око (измишљених) атентата на Вучића “релативизују”.

Јавност је приморана да релативизује све досадашње измишљене атентате на Вучића јер ниједан никада није процесуиран до краја!

Стефановић је, баш као и Александар Вулин, изјавио да ће од безбедносних служби тражити да изађу са информацијама поводом проналажења оружја недалеко од породичне куће премијера, а “ако то не могу, нису кадри да то ураде треба сви да се повуку”.

– Рекао сам премијеру, ја сам спреман да се повучем у сваком тренутку – моје место бар није упитно – могу сутра ујутру да одем са функције, али није то битно – битна је суштина, рекао је Стефановић.

– Ако то не могу, нису кадри да то ураде треба сви да се повуку, поручио је Стефановић.

Изгледа да ће овај измишљени атентат на Вучића бити искоришен за смену неподобних кадрова у полицији.

Стефановић је додао да премијер никада није желео да говори о својој безбедности, да се бави економијом, како да повећа плате и пензије…

– Он ужива физичку заштиту људи, али то није довољно – није довољна у оваквој ситуацији и морате имати обавештајну заштиту, рекао је министар МУП-а.

Колико је Вучић храбар, бави се пензијама и платама и док га убијају.

Телепромптер

Back to top button