ВЕСТИ

НОВО ВУЧИЋЕВО ЛУДИЛО – Сада је измислио атентат!

Прочитај ми чланак

У шуми у близини породичне куће премијера Александра Вучића полиција је пронашла сандуке с оружјем, сазнаје РТС. Премијер је рекао да не може да даје никакве изјаве док не добије информације од БИА и полиције. Стефановић: Вучић је на безбедној локацији.

Недалеко од породичне куће премијера Србије Александра Вучића у Јајинцима пронађена је већа количина оружја.

Како РТС сазнаје, пронађена је зоља, четири ручне бомбе, 100 комада муниције калибра 7,62 милиметра. Пронађена је муниција за аутоматско наоружање и снајпер, и између 10 и 15 метака непознатог калибра.

Наоружање је пронађено око 16 часова у шуми, и налазило се у сандуцима, недалеко од породичне куће оца премијера Србије, у којој и сам Вучић често борави.

Према нашим информацијама, зоља је пронађена 15 метара пред скретање за кућу премијеровог оца, на месту на ком због конфигурације терена мора да се успори, због чега је то место идеално за њену употребу.

Блиц је раније јавио да је оружје пронађено у аутомобилу.

Премијер је изјавио да не може да даје никакве изјаве док не добије информације од БИА и полиције. “То је све што могу у овом тренутку да кажем”, рекао је Вучић за Курир.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је за РТС да се оружје налазило на идеалном месту за нападача, тако да би он могао да искористи оружје, а затим побегне.

Премијер је на безбедној локацији, рекао је Стефановић и позвао безбедносне службе да изађу са информацијама које поседују.

На лицу места налазе се полиција и контрадиверзионе екипе, а цео крај је блокиран.

Тужилаштво је покренуло истражне радње.

РТС

Back to top button