ВЕСТИ

ПОШТЕНИ ВУЧИЋ – Ево ко су сумњиви ликови који су у пратњи Вучића!

Прочитај ми чланак

Сваки премијер Србије имао је своје батинаше или утериваче страха. Зашто мислите да би “поштењачина” Александар Вучић био друкчији? Да ли сте преметили да се у Вучићевој пратњи налазе крајње сумњиве личности?

Упознајте Зорана Милојевића званог Зеља. Његову појаву приметићете са Вучићеве леве стране најчешће када обилази градове неколико дана пре одржавање локалних избора.

Ево га овде поред Вучића приликом обиласка Мајданпека неколико дана пре одржавања локалних избора.

tvcua8o
У МАЈДАНПЕКУ
Према непотврђеним и непровереним наводима наших читалаца, Жеља је за време предизборне кампање у Мајданпеку “шамарао људе, и своје и друге, и претио одборницима СНС-а да ће им лично поломити руке и ноге буду ли случајно помислили да напусте одборничку групу СНС-а”.

Није ово први пут да се име Вучићеве леве пратње спомиње у насилничким контекстима. Наиме, бивши председник ДС-а, Драган Ђилас, оптужио је Зорана Милојевића да је претукао активисту ДС-а пред изборе у Врбасу крајем 2013. године.

“Претучени Данило Бобић јуче је у полицији идентификовао Милојевића као вођу напада”, рекао је тада Ђилас.

Зоран Милојевић је био Вучићева лева пратња и током премијерове посете Лучанима и Мионици неколико дана пре одржавања локалних избора крајем децембра месеца 2014. године. Подсетимо да су на дан одржавања локаних избора у Мионици претучени кандидати за одборнике ДС-а и СПС-а.

Прочитај још: ДА ЛИ СУ ОВО “ЋЕЛАВИ БАТИНАШИ”? Вучићева горила без ока била у Мионици

fvkgsbz

У МИОНИЦИ И ЛУЧАНИМА
Приметите како Зеља усклађује своју гардеробу са Вучићевом. Вучић је у Мајданпеку био у оделу, био је и Жеља. Вучић је посетио Лучане и Мионици у фармерицама, Жеља је Вучића пратио исто у фармерицама.

Ево га и овде, опет с Вучићеве леве стране.

eeyqd3b

КО ЈЕ ЗЕЉА? Зељина сумњива радна биографија

Зоран Милојевић је “званично”, према писању медија, “специјални саветник директора Канцеларије за Косово и Метохију”. Да, и ми се питамо шта саветник Канцеларије за Косово ради поред Вучића за време локалних предизборних кампања.

Његово име нећете пронаћи на званичном сајту Канцеларије за Косово и Метхохију. Није јасно да ли је и даље на тој функцији од како је Александар Вулин пребачен у Министарство за социјални рад.

ЗЕЉА
Зеља је (био) члан Нове Србије. Он је (био) у Илићевој странци некакав “координатор Нове Србије за КиМ”. Знамо да је Велимир Илић био у потпуности непотребна особа у Вучићевој влади, али је ипак добио измишљен ресор. Да ли је Зеља у том погледу некакав битан фактор?

Зоран Милојевић је повезан са косовским бизнисменом Звонком Веселиновићем који је 2011. године изазивао нереде. Како је Инсајдер објавио у серијлу “Патриотска пљачка”, Веселиновић је био један од оних који су “алтернативним путевима увозили и извозили” гориво и тиме буџету Србије нанели више милионску штету.

Према писању “Новог магазина” из 2012. године, Зоран Милојевић је власник пумпе у Лепосавићу. Он је био главна подршка амбасадору Русије Алексеју Конузину у покушају да без контроле уведе руски конвој хуманитарне помоћи преко прелаза Јариње, који су контролисали Кфор и Еулекс.

Како се наводи у извештају, током инцидента на Јагњеници контролисао је рад новинарских екипа и њихово извештавање.

Претње страначким активистима, пребијање страначких активиста, сумњива трговина горивом на штету буџета Србије, контрола медијских извештаја…

Па овај човек има савршен ЦВ за позицију Вучићеве леве пратње.

Телепромптер

Back to top button