ВЕСТИ

ТОТАЛНИ ХАОС – Вучић полудео на питање да ли чува милионе у швајцарској банци!

Прочитај ми чланак

На питање новинара да прокоментарише текст Зорана Чичка у којем се наводи да има рачуне у Швајцарској од неколико стотина милиона евра, Вучић је доживео напад хистерије.

– ЈУЛ-овац седи! Нађи банку, а пре тога објасни одакле теби паре и како, рекао је премијер Александар Вучић.

– Је ли то онај што се поноси да ради за британску службу, а ЈУЛ-овац. Кажите ми у којој банци имам те рачуне, не бежим од теме, динар ми покажите, рекао је Вучић.

– Прекините да лажете и да измишљате. Доста више с тим. Проблем је што не могу ништа да ми нађу, јер ја не крадем, већ се против лопова борим. Многи ће главу на тацну да ставе некима да би се изборили за поштовање закона у земљи, а лопови би дали 14 пута оперативне обраде УКП, јер то се ради за паре, додао је.

– Немам ни дукат више него 2012. године, од кад сам ушао у владу, рекао је Вучић.

– Нађу ли ми 50 евра, а не пола милијарде, а ја не знам шта је, то сем када говоримо о буџету, у било којој банци у свету, сем оне мале уштеђевине коју сам редовно пријавио, не само да ћу да одем, већ могу да урадим шта год хоће, поручион је он.

Вучић је навео да људи који то пишу полазе од себе, јер знају колико би крали и пљачкали кад би имали поверење народа које он има.

Он је навео да је њихов проблем тај што све што ради чини да би оставио траг у држави, за народ, а не за себе.

Тањуг

Back to top button