ВЕСТИ

“БАБА ГАТАРА” ПРОРЕКЛА – Вучићев кандидат за изборе биће “Вучић”

Прочитај ми чланак

Премијер Александар Вучић изјавио је да нема разлога да се било коме извињава, ни због тога што је за неке рекао да су “бабе гатаре”, а ни због тога што неће да обуче мајице на којима пише “Ја волим Тадића и Радуловића”.

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да нема разлога да се било коме извињава, ни због тога што је за неке рекао да су “бабе гатаре”, а ни због тога што је рекао да неће да обуче мајице на којима пише “Ја волим Тадића и Радуловића”.

“Нема разлогА да се било коме извињавам, већ нека се сваки од њих извини грађанима што су углавном седели у кући док је народ остајао без посла”, рекао је Вучић за Телевизију Пинк.

Он је казао и да није знао да је реч “гатара” непристојна реч и да је, када је то рекао “само правим именом назвао оне који су боље од њега знали шта ће да уради у будућности”.

“Нека они причају шта хоће, нисам се нарочити насекирао”, казао је Вучић.

Он је поводом навода о појединим опозиционим кандидатима за председника Србије рекао иронично да им свима честита.

“Честитам им свима, сви су већ постали председници, остаје само још да их о томе обавести Републичка изборна комисија”, додао је Вучић.

Он је раније “бабом гатаром” назвао бившег министра спољних послова Вука Јеремића, јер је изјавио да ће Вучићев кандидат за председника Србије бити Александар Вучић.

Социјалдемократска странка (СДС) затражила је јуче од Вучића да се извини лидерима СДС и покрета Доста је било, Борису Тадићу и Саши Радуловићу, због изјаве у којој је те опозиционе лидере “ставио у исти контекст са убијеним мафијашем”.

СДС је упитао Вучића да објасни “каква је веза између чињенице да су играчи Партизана носили мајице са ликом убијеног нарко дилера и тога да премијер не би носио мајице са ликом Бориса Тадића”.

Коментаришући поступак играча Партизана који су на кошакашкој утакмици са Олимпијом носили мајице са ликом убијеног вође својих навијача Александра Станковића, Вучић изјавио да је за њега већи проблем ко је и из које државе дошао с калашњиковима у Београд и делио правду, а не ко је носио мајице.

“А ви ми донесите мајицу на којој пише ‘Волим Тадића и Радуловића’ и нећу је обући, нема шансе”, навео је Вучић.

Вечерње Новости

Back to top button