ВЕСТИ

ВУЧИЋЕВ ЧОВЕК ЗА ТАЈНЕ ОПЕРАЦИЈЕ – Ломио је изборне кутије на Косову, сада глуми терористу у Црној Гори

Прочитај ми чланак

Братисалв Дикић познат је као један од главних оперативаца Александра Вучића за прљаве послове. У току “шиптарских” избора на Косову и Метохији, Дикић је предводио групe батинаша које су разбијале гласачке кутије, пошто због бојкота Срба избори нису успели, и како би на тим местимa избори били поновљени, а све у интересу споразума који је направљен са шиптарским терористима. Сада је Дикић послужио за нападе на опозицију у Црној Гори, наравно све у корист Мила Ђукановића, и како то обично бива уз здушну подршку његовог “пријатеља” премијера Србије.

1452281_178448535680379_1405688740_n

Разбијао кутије на шиптарским изборима, како би за то били оптужени Срби који бојкотују изборе

 

Један од челника опозиционог Демократског фронта Марко Милачић објавио је на свом профилу на Фејсбуку краћи видео-снимак на ком се види како ухапшени „терориста“, који је наводно покушао јуче у Црној Гори да изврши државни удар, заправо фингира да има лисице и шири руке при уласку у полицијски комби.

„Зар треба већи доказ да је хапшење ’терориста‘ Дикића и екипе чиста представа: спроводе их без затворских лисица“, пише у његовом посту на налогу на Фејсбуку. То можете видети на овом снимку ако пажљиво погледате, иако су се трудили да изгледа као да их користе, објашњава Милачић.

Дневне

Back to top button