ВЕСТИ

(ВИДЕО) СНП НАШИ ЖЕСТОКО НАПАЛИ ВУЧИЋА – За колико си милиона продао Косово?!

Прочитај ми чланак

Председник Снп Наши, Иван Ивановић скренуо је пажњу јавности да иза отимања Трепче и Телекома стоји премијер Србије, којег терете да је примио мито за одлуку да препусти Трепчу.

“Александар Вучић који је уз Ивицу Дачића главни кривац за потписивање „Бриселског споразума“ кроз који је практично лажна држава „Косово“ призната као независна држава. “

Ивановић је објаснио да јавност никада није сазнала какав су договор Вучић и Дачић направили и шта су потписали, али су видљиви резултати тога. Најпре је дошло до укидања институција на Северу Косова, а затим су Срби натерани да гласају на шиптарским изборима преко одреда батинаша који су долазили из Београда, да би касније дошло до примања лажне државе „Косово“ у међународне институције и спортске организације, а последње што видимо то је одузимања имовине, истакао је Ивановић.

На конференцији је наглашено да Вучић мора да одговара за издају, и да предлози за расписивање референдума око Косова и Метохије, као и око српске имовине, не смеју бити расписани, нити било ко има право да одлучује о нечему што припада свим Србима и будућим генерацијама које тек долазе. Једини референдум који може бити расписан је око Уласка Србије у савез са Руском Федерацијом , и одустајање од пута ка ЕУ.

“ СНП Наши ће непрекидно инсистирати на томе, да је Брислески споразум злочиначки акт, и чин велеиздаје, за који ће морати да одговарају они који су га потписали, рекао је Ивановић за “Националист“.

Извор: Националист

Back to top button