ВЕСТИ

Вучић је предао Трепчу и Телеком кроз потписивање “Бриселског споразума”

Прочитај ми чланак
Саопштење Снп Наши које је стигло на адресу Ар Инфо, које преносимо у целости.
Снп Наши упозорава јавност да је главни кривац за отуђење Трепче и Телекома, лично премијер Александар Вучић, који је то омогућио кроз потписивање “Бриселског споразума”.
Потписивањем „Бриселског споразума“ од стране владе Дачић-Вучић дошло је до „меког“ признања Косова као правног субјекта односно државе која по тој основи сву затечену имовину и природна богатства третира као део суверенитета Косова.
Шта је заправо потписано и шта је Александар Вучић урадио зарад доласка на власт, из дана у дан постаје све видљивије. Најпре су укинуте српске институције на Северу Косова, затим је народ натеран да гласа на “Косовским” изборима, шиптарски спортски клубови су примљени у међународне институције и такмичења, јер се Влада Србије преко “Бриселског споразума” обавезала да неће ометати улазак лажне државе “Косово” у међународне институције, а сада је на ред дошло отимање имовине.
Вучић од самог потписивања “Бриселског споразума”, одбија да изађе пред народ и јасно каже шта је потписао и да ЕУ која је водила „Бриселске преговоре“, отуђује имовину Србије као „замену“ за пут Србије у ЕУ и отварање поглавља и подршку влади Александра Вучића.
Вучићев долазак на власт, уско је повезан са издајом Косова и Метохије, и његов опстанак на власти и подршка запада управо зависи да ли ће Србија и коначно признати “Косово” као државу, кроз избацивање преамбуле о Косову и Метохији из Устава Републике Србије.
Снп Наши упозорава Александра Вучића, да знамо шта ради,  због чега је доведен на власт,  и да издаја неће проћи. Памтимо и не заборављамо, и за издају Косова и Метохије мораће да одговара пред законима Републике Србије, и то много пре него што се нада, наводе у саопштењу Снп Наши.
Back to top button