ВЕСТИ

ТРЕСЕ СЕ СРБИЈА – САД НЕМА НАЗАД: Легија тражи од суда да се суочи са Чедом Јовановићем! (ВИДЕО)

Прочитај ми чланак

На почетку суђења Милораду Улемеку Легији, Звездану Јовановићу, Душану Маричићу и још петорици припадника расформиране Јединице за специјалне операције, које је кренуло изнова, одбрана је тражила да се суоче раније саслушавани сведоци.

НА почетку суђења Милораду Улемеку Легији, Звездану Јовановићу, Душану Маричићу и још петорици припадника расформиране Јединице за специјалне операције, које је у четвртак у Специјалном суду у Београду кренуло изнова због промене судског већа, одбрана је тражила да се суоче раније саслушавани сведоци – некадашњи потпредседник Владе Чедомир Јовановић, министар унутрашњих послова Душан Михајловић, сведоци сарадници Љубиша Буха Чуме и Дејан Миленковић Багзи, као и сведок Милан Веруовић.

Првооптужени Милорад Улемек Легија је рекао да је ово монтиран политички процес и да не признаје ниједну тачку оптужнице. Адвокати оптужених су, такође, оспорили оптужницу, тврдећи да се припадници ЈСО терете за дело против државе СРЈ, која „више не постоји“. Следеће суђење заказано је за 25. и 26. октобар.

Новости

Back to top button