ВЕСТИ

ВУЧИЋУ, ПРИЗНАЈ ВЕЋ ЈЕДНОМ! Мали: Ја нисам рушио, питајте Вучића ко јесте

Прочитај ми чланак

 

Градоначелник Београда Синиша Мали поново је још једном да он не стоји иза криминалног рушења објеката у Херцеговачкој улици у изборној ноћи.

Вучић је почетком јуна изјавио да за рушење објеката у Херцеговачкој улици одговоран врх београдске власт. Међутим, градоначелник Београда негира да је учествовао у рушењу.

На питање новинара “Инсајдера” да ли је Вучић мислио на њега када је говорио о највишим државним органима, Мали одговара: “То треба да питате њега”.

– Кажем и одговорно тврдим да ниједна градска установа није учестововала у томе те ноћи. Градске институције нису учествовале и све податке смо доставили полицији, тужилаштву и заштитнику Саши Јанковићу, рекао је Мали.

Додаје да и њега лично интересује шта се десило у изборној ноћи, али напомиње да он није ни тужилац, ни полицајац, а ни судија.

– Чекамо резултате истраге. Немам права да будем порота и судија. Потпуно сам спреман да преузмем одговорност уколико истрага потврди да сам ја крив. Хоћу да поштујем надлежне органе, процес кроз који мора да прођу тужилаштво и полиција. За Град је добро да се то реши, да кренемо даље и да идемо даље, рекао Мали.

Подсетимо да је Телепромптер писао да постоје озбиљне индиције да иза криминалног рушења у Савамали стоји Вучићев криминалац са Косова Звонко Веселиновић.

zvonko-veselinovic

Вучић је свалио кривицу на “врх београдске власти” јер је јавност већ исхитрено оптужила Малог за рушење. Вучићу је очигледно било мање болно да оптужи Малог, него да се открија уска спрега врха републичке власти са криминалцима са Косова.

Телепромптер / Н1

Back to top button