ВЕСТИ

ВУЧИЋ И ПРОБЛЕМ СА ТУНЕЛОМ – Само ми вичите Вучићу педеру!

Прочитај ми чланак

 

Премијер Александар Вучић побеснео је док је био у посети Жагубици и почео да виче пред камерама због кашњења градње аутопута.
Вучић је рекао да га кашњење јако нервира, а посебно га нервирају домаће фирме које раде на изградњи пута и тај посао користе за покривање трошкова из претходних пројеката.
Иако Вучић није именовао фирму која га је инзервирала, може се закључити да је то ГП „Планум“ који је подизвођач на “Коридору 11”, односно на деоници новог аутопута од Љига до Прељина.
Вучић је казао да новца има, али да га нервира што посао не може да се заврши. “Вичите “Вучићу педеру” сто пута, али уради то када ти бре дамо паре”, викао је усплахирено премијер.
Како је рекао, више неће инсистирати да наше фирме раде послове градње.
“Сад ћемо да узмемо америчку, швајцарску или неку другу западну фирму која ће да заврши у року” рекао је Вучић.
Радови на “Коридору 11”, а минситарка Зорана Михајловић изјавила је раније овог месеца да предузеће “Коридори” и азербејџанска фирма „Азвирт“ која је главни извођач нису обавестили да ће доћи до кашњења. Премијер је пак казао да азербејџанци нису криви, већ да га је разочарао “Планум” који није на време завршио посао на тунелима, па ће први аутомобиле уместо крајем августа, овог деоницом проћи тек у октобру.

Ар Инфо

Back to top button