ДРУШТВО

ЈЕДНОМ УДБАШ, УВЕК УДБАШ- Шешељ неће да руши Вучића, због…

Прочитај ми чланак

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да та странка неће рушити режим Александра Вучића докле год је он за сарадњу са Русијом, међутим чуди, како Шешељу није пало на памет да руши Вучића, а да би на власт дошао на пример он?

Шешељ од деведесетих година као чедо из кухиње УДБЕ на исти начин обмањује јавност у Србији изигравајући лажну опозицију.  Овога пута, називајући СРС државотворном странком која не жели да руши Вучића док год жели сарадњу са Русијом, што је у сваком смислу сулудо.

Шешељу не смета бриселски споразум, не подржавање референдума у РС, Вучићево поклоњење у Сребреници, катастрофална економска политика, састанци са Клинтоном, Блер као саветник, бесрамно богаћење породице Вучић…

Шешељ уместо да се бори да дође на власт и окупи око себе националисте и патриоте, он ради сасвим супротно. он их напада.

Шешељ је као и деведесетих година постао главни играч за одбрану режима, и његов циљ није долазак на власт, већ одбрана сваког режима и лагодан живот који добија заузврат.

Једном УДБАШ, увек УДБАШ.

Ана Петровић

Back to top button