ВЕСТИ

ВУЧИЋ ПОКУШАО ДА САБОТИРА СКУП ПОДРШКЕ СРПСКОЈ – На Трг поставили тезге!

Прочитај ми чланак

Према речима лидера СНП Наши, Ивана Ивановића, данас је владајући режим Александра Вучића, путем јоге, на Тргу Републике минирао скуп подршке референдуму у Српској, Србија за Српску, на коме су српске патриоте дале подршку, како српском народу западно од Дрине, тако и њиховој држави, Републици Српској.

Наиме, када су се нешто пре 17:00 српске патриоте почеле да се окупљају на Тргу Републике, у Београду, дочекали су их широм трга људи који су вежбали јогу.

14463005_1188870494489126_9075867605027232729_n

Скуп међу тезгама које су постављене да заколне трг и онемогуће грађане да приђу

Поводом тога, упитали смо једног од главних организатора овога патриотског скупа, Ивана Ивановића (СНП Наши) о чему се ту ради и да ли ће бити најављеног митинга Србија за Српску:

„Покрет СНП Наши и Образ су пре двадесет дана најавили скуп подршке референдуму у Српској (Србија за Српску) али када смо данас дошли на Трг Републике у Београду, имали смо шта да видимо: током ноћи, режим Александра Вучића је организовао још један парелелан скуп  поред тога што смо ми наш митинг пријавили на време! Чак и полиција која је овде присутна рекла је да није обавештана о том скупу.

Тако да у овом моменту када треба да се одржи наш скуп, две трећине Трга је и више заузето од некаквих људи који вежбају јогу. На овај начин Вучић забрањује наш скуп; не са отвореним забранама већ много перфиднијим средствима тако што ће довести и поставити штандове како би се Трг Републике не би видео.

Ово је још један доказ да је у Србији на власти диктаторски, према западним окупаторима марионетски режим, који предводи Александар Вучић.”

Што се тиче самог референдума, који се у недељу одржава у Српској, Иван Ивановић је за наш портал изјавио да СНП Наши и Образ, као Срби желе да дају подршку свим Србима у Српској, као и Милораду Додику, за разлику од владајућег режима у Србији који је одбио да да такву подршку својој браћи западно од Дрине, чиме је Александар Вучић јасно и гласно рекао и показао да не подржава Србе у Српској.

Иван Ивановић је још подвукао, да је битно то што у последњих недељу дана Милорад Додик састајао са руским председником Владимиром Путином, док се Александар Вучић састајао са Билом Клинтоном који је бомбардовао Србију и Републику Српску.

Јога у Београду

А о каквом јога окупљању се ради, које је одржано данас у Београду, на Тргу Републике, у исто време када је организован патриотски скуп Србија за Српску, погледајте у урл линку доле:

Sensa Zdrav Beograd

Back to top button