ВЕСТИ

ВУЧИЋ ЈЕ ДЕФИНИТИВНО ПУКО – Срби су поносни што сам причао са Клинтоном

Прочитај ми чланак

Како је приметио, на таквим скуповима обично нико никога не слуша, па је и овог пута било слично, а пажњу су, како је рекао привукли Обама, Ердоган, Нетањаху, док су сви остали говорници били ту зато што морају и само да би обавили тај посао.

Ова изјава је у потпуности лажна. Само погледајте празну сали док је Вучић држао говор. Вучића заиста нико није слушао, али је он ипак покушао себе да представи као особу чија је популарност на нивоу Обаме, Ердогана или Нетањахуа.

Каже да је приметио да су и они који обично никога не слушају подигли главу кад је он почео да прича, да се осмехују и касније тапшу. Додао је и да су му у УН рекли да је доста ствари променио својим говором и тиме привукао пажњу.

Како је навео, многи Срби који живе у САД били су поносни због његово учешћа на панелу Клинтон Фондације, а он је на то додао да верује да ће Србија и даље бити стуб стабилности у региону. И ово је потпуна лаж, јер већина Срба, било где у свету, па и у Србији из оправданих разлога не подноси Клинтона. Друго, апсолутно нико није био поносан због тога што је био код Клинтона. Због чега би неко био поносан у Вучићево име зато што је био код Клинтона? Приметићете једну врло интересантно ствар у Вучићевим описима.

Када је свестан да његов дочек или пут у неку државу није био на високом нивоу, Вучић ће обавезно тврдити да је био најпопуларнији, да је све било дивно, бајно и сјајно и да су сви поносни на њега, насупрот очигледним чињеницама које га демантују.

Back to top button