ВЕСТИ

ВУЧИЋЕВА ПУДЛИЦА – Шешељ не сме да писне Вучићу због Клинтона!

Прочитај ми чланак

Очигледно је да цела Србија бесни због Вучићевог одласка код Клинтона, злочинца који нам је разорио земљу 1999 године.

Друштвеним мрежама брује коментари, којима се премијер Србије најоштрије осуђује због одласка на ноге Билу Клинтону, видео клипови против премијерове посете Клинтону броје стотине хиљада прегледа, а о актуелном понижавању Србије у САД су се огласили бројни лидери опозиције, сви осим господина Шешеља.

Лидер радикала се готово 11 дана није огласио на свом приватном Фејсбук налогу, док се на званичној страници посветио другим проблемима, тако је у протеклих неколико дана више пута напао Николића због нелегалних викендица и кренуо у организовање скупа у Бајиној Башти, поводом предстојећег референдума у РС.

Шешељ је раније данас, одржао и прес конференцију, такође поводом референдума, на којој је опширно говорио о свему, осим говору премијера и понижавању Србије наступањем у САД са Клинтоном.

И док цела Србија, укључујући и поједине истакнуте чланове СНС бесни, сматрајући да Вучић није добио мандат да се руга жртвама агресије, Шешељ се није удостојио да једном речју критикује овакав потез премијера.

Извор: Националист

Back to top button