ВЕСТИ

РОКФЕЛЕР ПРИЗНАО ДА ФИНАНСИРА пројекте ради масовног ширења неплодности у свету

Прочитај ми чланак

Међу бројним теоријама завере, једно ипак није спорно. Да је Дејвид Рокфелер један од најмоћнијих људи планете, или сигурно најмоћнији међу моћницима. Ово је прича о признању самог Рокфелера, који је небројено пута обелоданио, на посредан или непосредан начин, која је количина његове моћи. Ево шта је он јавно признао када је реч о врху пирамиде планете!

Дејвид Рокефелер је и тренутно најстарији живи предводник свог хазарског племена, које влада, али дословце влада овим светом. Рокфелерови су породица која доследно финанасира еугенику. Они су породица која је јавно признала да је финансирала пројекте за депопулацију становништва путем масовног вакцинисања, а које је садржавало токсичне додатке који узрокују неплодност и стерилитет код жена и мушкараца, и спонтане побачаје код жена.

Амерички новинар и истраживач Јурриаан Меаессен, годинама је копао по документацији Рокефелер фондације, где је, међу осталим, наишао на извештај из 1968. године ове „хумане“ организације, који јасно доказује да је ова масонска организација још тада финансирала истраживања, вакцине и могућности масовног кастрирања и стерилизације људи, што је требало да допринесе планској депопулацији становништва.

У том извештају се спомиње више метода помоћу којих би могла да се масовно прошири неплодност у свету. Овај извјештај је јако битан јер је реч о породици Рокфелер која генерацијама спроводи еугенику човечанства, а чија фондација и дан данас финансира готово сваку нову вакцину која излази на тржиште.

Ова породица с другом англо-елитом и научним шарлатанима изградила је кроз године целу парадигму социјалне политике с циљем смањивања броја живих људи на планети, али с генетским призвуцима.Они финансирају убијање људи и у земљама Трећег света, Институте за контролу ума, али и све организације које брину о ширењу зла и греха у друштву.

Они су суфинансијери свих ратова прошлости и данашњице и њихово богатство расте сразмерно убијеним људима. Они су основали мноштво тајних организација попут Трилатералне комисије за управљање планетом и Земљанима, које сматрају за обично робље, које не зна да препозна истину чак ни онда када им се то јавно објави.

Наиме, Дејвид Рокфелер је небројено пута јавно објавио да је све горе наведено истина, да он стоји иза оснивања Новог светског поретка који се гради на плећима свих осиромашених и убијених људи, али, занимљиво је заправо, како људи масовно не виде или не чују оно што им се говори.

Чини се да је манипулација потекла с Рокефелерових института уродила плодом, па људи, попут овчица кад имкажеш истину о њиховој судбини у рукама злотвора, блеје и још горе од тога, вичу да ТО није истина!

Ево три цитата Дејвида Рокефелера које вероватно нисте прочитали, а из којих је сасвим јасно да теорија завере око ове породице није само теорија већ пуно више од тога!

“Захвални смо Wасхингтон Посту, Неw Yорк Тимесу, Тиме Магазину и другим великим публикацијама чији су директори присуствовали нашим састанцима и поштовали своја обећања о дискрецији готово 40 година …… Без њихове ћутње било би немогуће развити наш план за свет да смо били изложени светлима јавности током тих година. Но, свет је софистициранији и спреман је да маршира према светској влади захваљујући вама. Тај супранационални суверенитет елите и банкара биће пожељан у новом свету“ рекао је Дејвид Рокефелер оснивач Трилатералне комисије, на једном од састанака ове комисије. А из његове изјаве је сасвим јасно да водећи светски медији кроје нашу стварност, не према истини, већ према вољи елитиста и банкара, и њиховим монструозним плановима за човека. Сви они заједно иду у „један свет“ и годинама припремају људе на свим нивоима за њега, па макар то значило и смрт људских бића!

То је та ћутња на коју непрестано упозоравамо, и завера о којој обичан човек не зна ништа, и то само зато што је неко одлучио да није довољно паметан и вредан да зна! То је тај модерни нацизам о коме се ћути а којег Рокефелер признаје и у својој књизи ‘Мемориес – Сјећања’, када пише:

“Идеолошки екстремисти више од века на оба краја политичког спектра, су искористили мој сусрет са Кастром за оптужбе против моје породице, и тврде да ми господаримо америчким политичким и провредним институцијама. Неки говоре да смо ми део тајне клике која ради против најбољих интереса Сједињених Држава и света, оптужујући моју породицу и мене за заверу с другима широм света као и за изградњу више интегрисане глобалне политичке и економске структуре – један свет, ако хоћете то тако назвати. Ако је то оптужба, ја изјављујем да стојим крив, и још више, ја сам поносан на то, јер да, ми то чинимо!“

Дакле, Дејвид Рокефелер сам признаје да теорија није само теорија, већ да његова породица заиста кроји судбину човечанства водећи свет према искључиво вољи елитистичке клике с којом се удружио! Признао је Рокефелер и како ће изманипулисати човечанство да прихвати његову визију Новог светског поретка, још 94. године на пословној конференцији УН када је дотични такође рекао:

“Ми смо на рубу глобалне трансформације. Све што нам треба је једна, права и велика криза и народи ће сами прихватити Нови светски поредак!”

Back to top button