ВЕСТИ

Премијерова гвоздена дисциплина: Министре, седите ту!

Прочитај ми чланак

Наиме, у уторак је у Београду одржаван скуп Нордијске пословне алијансе, на којем је било речи о темама важним за Србију и њену будућност. Скупу су присуствовали амбасадор Финске, министри у Влади са премијером Александром Вучићем на челу, али се састанак одужио!

То је тешко пало већини чланова Владе, будући да су каснили на већ заказане састанке, а само министар правде Горан Кнежевић смислио је генијалну идеју како да се извуче – „побећи дискретно“.

Кнежевић је тако почео да скупља папире са стола, помера столицу уназад и лагано устаје… Међутим, за разлику од свих осталих учесника скупа, његова намера није промакла оштром оку премијера Вучића! Он је брже-боље „искочио“ из службене дискусије и говорећи у микрофон одбрусио Кнежевићу:

– Министре, седите ту! Сада се говори о кључним стварима! – рекао је Вучић усред састанка који су организовали Нордијска пословна алијанса и Амбасада Републике Финске.

После тога, Кнежевић се „дискретно“ завалио у столицу и понашао се као да није ни покушавао да изађе. Ситуација је изазвала смех присутних, али су покушавали да се суздрже, сведочи извор листа „Ало!“ који је присуствовао састанку.

– Заиста је било смешно. Нико осим Вучића није приметио да се Кнежевић спремао да изађе. Када га је опоменуо, сви су се окренули према Кнежевићу, коме је било веома непријатно, али се правио као да се ништа није десило, као да ни у најлуђим сновима није помишљао да изађе – кроз смех прича извор.

Фејсбук репортер

Back to top button