ВЕСТИ

Ево како је средњошколац испрозивао Вучића…

Прочитај ми чланак

Милош Ћировић средњошколац из Борче послао је допис медијима али и премијеру у којем му се директно обраћа. И наша редакција је добила поменуто писмо, које преносимо у целости без правописник исправки, модификација и промена.

Писмо је изазвало различите реакције у јавности.

“Господине, мислим да се зовете премијер. Постали сте то јер су вас грађани, тјс један део њих. изабрали за ту функцију. То је нешто што могу да разумем, не слажем се са њима али у реду, то је демократија.

Ви као премијер немате право да се светите и иживљавате над онима који нису гласали за вас. Ви сте заправо толико постали бахати да сте почели да кажњавате и оне који су за вас гласали. Нема ту разлике више. На једној страни ви, на другој ми обични грађани.

Зашто моје родитеље и хиљаде других називате лењивцима који неће да раде? Хоће Срби да раде али и да зараде, неће да немају ни за хлеб после. Моја сестра је морала да оде у Италију да ради. убија се од посла али каже барем има досотојанствен живот.

Овде га није никад имала. Зовете родитеље лењивцима, а ја их не видех по цео дан. Раде стално, и то за 20.900 динара то је прецизна цифра а која нас све подсећа колико смо бедни. Са друге стране шта раде ваши чланови фамилије?

Да ли и ваш син има живот као и ја? Не наравно. Он има војно обезбеђење и лиминзине, државне бебиситере и приватне школа ,а ја користим државне услуге. Исте оне државе од које више није остало ништа. Нисмо ми лењи, нити си ТИ премијер! Тачка.

Извор: СлободниМедији.цом

Дајана Дашић

Back to top button