ДРУШТВО

ВУЧИЋУ ДОСТА ЛАЖИ О ШПИЈУНУ: Што не ухапсиш Кандићку, Бисерко, Милић, које раде исте ствари!

Прочитај ми чланак

Прича о хрватском шпијуну, тј. о извесном несрећнику који се зове Чедо Чоловић је последњи у низу медијских спинова које је Вучић пустио у јавност.

Ухапшени Чедо је како је саопштено јавности прикупљао информације о сигурносним структурама Србије, али и о плановима наменске индустрије те информације о уговорима о извозу наоружања у иностранство.

И…

Ништа.

Исте ствари, али и хиљаду пута горе, већ годинама раде Соња Бисерко, Наташа Кандић, Јелена Милић, као и многе друге НВО које се финансирају из буџета Србије.

Они праве спсикове неподобних интелектуалаца, проруских организација и појединаца, састављају извештаје о стању у војсци, медијима, и то на врло озбиљан начин који захтева озбиљне оперативне податке, финансије и логистику.

Али њих нико не дира. Они су заштићени од државе.

Очигледно је да се Вучић искључиво бави медијским спиновањем, кроз које се представља као велики патриота и родољуб, док у реалности не сме да одреагује ни не јаедан суштински проблем.

Зато су му и потребни небитни ликови као Чедо, или приче о Хрватима који нападају, док он издаје Косово, и не даје подршку референдуму у РС.

Да је заиста патриота каквим се представља, а не издајник у реалности, одавно би похапсио Кандићку, Бисерко и сличне истинске шпијуне који раде против Србије.

Овако, остаје му само да спинује јавност, и нада се да ће му лажи продужити његов опстанак на власти.

П.П.

Back to top button