ВЕСТИ

СНП НАШИ: Захтевамо забрану „Параде поноса“ !

Прочитај ми чланак

Српски народни покрет Наши захтева од Александра Вучића и Владе Србије  да забрани одржавање „Параде поноса“ која је заказана за 18. септембар у Београду и што пре донесе закон о забрани геј прајд пропаганде.

То је једини легитиман  начин под којим ће се створити  услови за борбу против противуставног геј прајд активизма.
СНП „Наши“ такође сматра да „геј прајд“ интересне групе, уз подршку и притисак ЕУ институција, врше медијску превару којом се парада проглашава уставном обавезом и у јавност излазе са тезом да је забрана параде кршење Устава.
У реалности ради се о грубом кршењу Устава Републике Србије, и управо због тога је закон о забрани геј прајд пропаганде неопходан у циљу потпуног остваривања свих права која грађанима Србије гарантује Устав Србије, и који за циљ има очување моралног окружења које гарантује Устав.

Протеклих година од стране организатора „Параде поноса“ могли смо да видимо тешке увреде које су се односиле на рачун СПЦ, којој припада преко деведесет одсто грађана Србије.

СНП „Наши“ поручује и премијеру Србије, Алексадру Вучићу да изјаве које годинама провлачи да се он лично „не слаже“ са одржавањем Параде изгледају смешно, јер у реалности од његовог доласка на власт, параде се несметано одржавају, уз извођење на хиљаде полицајаца на улице, хеликоптера и борних кола.

Своје неслагање са одржавањем геј параде, Вучић једино може показати кроз забрану одржавања исте, и доношење закона, којим ће се регулисати овакав вид насилне ЛГБТ пропаганде и стати у заштиту српских традиционалних вредности.

Информативна служба

СНП НАШИ

Back to top button