ВЕСТИ

ВУЧИЋЕВ МЕГАФОН ШИРИ ПАНИКУ: Вучићевић плаши грађане ратом!

Прочитај ми чланак

У новој недељној колумни, мегафон Александра Вучића, уредник листа Информер, Драган Ј. Вучићевић “упозорава“ грађане на рат са Хрватима. Ово је уобичајена мантра држања грађана у страху, и скретање пажње јавности за озбиљних теме, попут промене Устава која је најављена за 2017. годину и страховите економске кризе која погађа Србију.

КОЛУМНА

Транскрипти разговора доскорашњег хрватског премијера Зорана Милановића са ‘бранитељима’ дефинитивно доказују да огромна већина Хрвата данас јесу усташе. Усташе које смисао свог постојања проналазе у болесној мржњи и патолошкој потреби да се “Србима напију крви до последње капи” (цитат: З. Милановић).

И то, мање-више, није новост ни за кога, осим за београдске кевиће, који још верују у сомнамбулне мантре о братству-јединству и светлој европској будућности. Оно, међутим, што јесте ново, то је безрезервна подршка Европске уније и западних сила повампиреној усташкој политици!

Кад на Милановићеве претње и Брисел и Вашингтон и Берлин остану неми, па то је евроатлантска подршка најстрашнијем нацизму, што усташлук несумњиво јесте
Јер, кад Зоран Милановић на сав глас позове на ново масовно убијање Срба, кад у разговору са ‘бранитељима’ (Милановић сам признаје да је знао да је разговор био сниман!?!) најави да ће Србији задати ударац када буде најрањивија, кад за Србе каже да су ‘шака јада’ која би да буде господар Балкана, кад отворено позове на поделу Босне, то говори све о њему и хрватској у суштини усташкој државној политици.

Али кад на све то и Брисел и Вашингтон и Берлин остану неми, па то је евроатлантска подршка најстрашнијем нацизму, што усташлук несумњиво јесте!

Ко не верује нека се само запита како то да чак ни амбасадор ЕУ у Србији Мајкл Девенпорт – онај који користи сваку прилику да нама држи лекције о слободи медија, корупцији, људским правима, Косову, онај коме је “Савамала” врховни проблем – неће ни реч да каже о страшним усташким претњама не само Србији већ и целом региону?! Да ли би тако ћутали и Девенпорт и сви остали евроунијатски штурмбанфирери да је којим чудом било ко од српских политичара, па макар и лидер и најмање парламентарне странке, позвао на клање Хрвата и поделу Босне?! Брука и срамота!

Злочиначки план
“Све ово што данас раде Хрвати, све ове претње, провокације, сва ова хапшења и најаве нових ратова, све је то урађено по налогу и уз одобрење ЕУ и НАТО. Злочинци из Брисела имају злочиначку идеју да искористе усташе да опосле вековни злочиначки план”
И зато, немојте више да се лажемо. Све ово што данас раде Хрвати, све ове претње, провокације, сва ова хапшења и најаве нових ратова, све је то урађено по налогу и уз одобрење ЕУ и НАТО. Злочинци из Брисела имају злочиначку идеју да искористе усташе да опосле вековни злочиначки план који подразумева што мању, што слабију и што небитнију Србију. Тај план, добар вам стојим, подразумева пресецање западног дела Републике Српске и ново етничко чишћење Срба са простора који су Хрвати много година пре Анте Старчевића дефинисали као “хрватски трбух”!

Звучи вам претерано? Неће ЕУ дозволити још један крвави рат у свом задњем дворишту? Никоме нису у интересу нови крвави сукоби? Молим вас, размислите још једном.
У памет се, браћо Срби.

Извор: Информер

Back to top button