ВЕСТИ

РЕЖИМСКА ПУДЛИЦА: Шешељ тражи од Вучића мандат специјалног тужиоца

Прочитај ми чланак

Шешељ предлаже да му власт повери мандат специјалног тужиоца или председника анкетног одбора јер је он једини човек у Србији који би све убице истерао на чистац.

– Једини човек који би то заорао и истражио до краја сам ја. Тражио бих аболицију за Легију под условом да исприча шта све зна – каже Шешељ.

Сећа се и како су Жељко Ражнатовић и Јездимир Васиљевић нудили новац да се нађу на посланичкој листи радикала, али како је Аркан после хтео да га убије.

– Био је кандидат за председника Србије и заједно смо с Војиславом Коштуницом гостовали у емисији на ТВ Политика и ја му кажем да је више пута стављао чарапу на главу него ја на ногу. Пропала му је кампања због тога, па су ми из Удбе јавили да је планирао моје убиство, али да је упозорен да га посматрају – испричао је између осталог Шешељ.

– Жељко Ражнатовић је био највећи криминалац свих времена у Србији. Убили су га Мирко Босанац, Бата Трлаја, Ћанда и Сколе Ускоковић. Јавно сам прозивао Андрију Драшковића да је све организовао и због тога сам могао да страдам. Одмах ме је позвао Слободан Милошевић, каже хитно… Дођем код њега, кад тамо седи тадашњи начелник ДБ Раде Марковић. Рекли су ми да се спрема Драшковић да ме убије, да је набавио зољу јер је чуо да имам блиндирани џип. Касније, кад је ухапшен, та зоља је пронађена у стану његове љубавнице Елене Мијатовић.

Извор: Српски Телеграф

Back to top button